911

 

Met zijn iconische vormgeving is de Porsche 911 al een begrip sinds 1963. Het geluid van de Boxer motor is legendarisch. Prachtige auto voor echte liefhebbers. De 911 leent zich door zijn compacte cabine perfect voor het creëren van een geweldige muziekbeleving.

Meer informatie
 

Muziek klinkt
zoals het hoort

Het begint bij de lage tonen. Twee op maat gemaakte subwoofers worden naadloos geïntegreerd in uw interieur en zorgen voor de toevoeging van diepte in het lage frequentiegebied. Om meer volume en maximale dynamiek uit het geluidsysteem te halen voegen we een versterker toe. Voor de natuurgetrouwe weergave van tonen in de hoge frequentiegebieden gebruiken we luidsprekers die zijn afgestemd op de akoestische eigenschappen van de Porsche 911.

Door de toepassing van isolerende en absorberende materialen verhogen we het rendement van de luidsprekers. Om deze krachtige installatie tot in het kleinste detail af te stellen op uw persoonlijke voorkeur voegen we een Digital Sound Processor (DSP) toe. De DSP zorgt voor synergie. Een perfecte balans waarbij elk component optimaal tot zijn recht komt. Het resultaat is een indrukwekkende weergave van muziek waarbij details en diepte zorgen voor een dynamische, krachtige weergave van uw lievelingsmuziek.

Wat krijg ik?

Superieur audio systeem
voor uw Porsche 911

 

Een jarenlange ontwikkeling heeft geleid tot de samenstelling van componenten zoals we deze nu toepassen in een Clanck audio systeem. Elk audio component is geselecteerd met als doel een harmonieus geluidsbeeld te creëren. Vervolgens is er voor elk component een oplossing ontwikkelt om deze te integreren zonder daarbij onherstelbare aanpassingen te hoeven doen aan de auto. Geweldig geluid, speciaal voor u onwikkelt, dat is Clanck.

Meer informatie
 

Zuivere hoge tonen

Hoge tonen, de basis voor details. Zorgen voor opwinding en verassing. Hiervoor gebruiken we een hoogwaardige 20 mm soft-dome tweeter met krachtige neodymium magneet en aluminium koppelvolume voor een breder frequentiebereik.

Midwoofers

Die lekkere kick, niet het hele zware maar wel het krachtige van drums en beat. In uw deur plaatsen wij een high-End midrange driver met papieren sandwichmembraan, neodymium magneet en aluminium fasekegel voor een optimaal afstraalgedrag.

20cm Subwoofers

De basis. Pure, diepe bass die je voelt in je buik. Kracht maar absoluut geen gestamp. We plaatsen 2 Krachtige 20 cm basluidsprekers met een door FEA (Finite Element Analysis) geoptimaliseerde conus geometrie en “Triple Wave” surround voor optimale prestaties onder alle omstandigheden.

Compacte, krachtige versterker

De dirigent van het Clanck systeem, die alle componenten samen laat werken. Een bijzonder krachtige en compacte versterker, ontwikkeld op basis van geavanceerde full-range klasse-D techniek. Hierdoor is de versterker niet alleen licht van gewicht én compact maar is hij ook veel efficiënter als traditionele versterkers. Door het uitgekiende klasse-D ontwerp wordt bovendien afgerekend met zogenaamde crossover vervorming, de achilleshiel van traditionele solid state versterkers.

akoestisch dempen Porsche

Akoestisch
perfectioneren

Elk voertuig beschikt over unieke akoestische eigenschappen. Ook de vormgeving van uw Porsche is uniek. Voor een optimaal geluidsbeeld en maximaal rendement zorgen wij voor akoestische preparatie van uw Porsche. Dit arbeidsintensieve proces vergt specialistische kennis en geduld maar zorgt, mits correct uitgevoerd, voor een verbluffende toename in geluidskwaliteit. Het is onder andere dit vakmanschap dat Clanck onderscheidt.

Clanck is er voor u

We weten dat Clanck een superieur audio systeem voor uw Porsche is. Een onovertroffen geluidsbeleving die u onderweg elke keer weer zal verbazen. We weten ook dat uw Porsche veel voor u betekent. U behandelt uw Porsche met zorg en u verwacht hetzelfde van anderen. Wij staan voor u klaar, van de eerste vraag tot ver na de montage van uw Clanck audio systeem.

 • Expert adviseert

  Om uw tevredenheid te waarborgen zetten we al onze kennis en knowhow in. Onze experts beantwoorden uw vragen, informeren u tijdens het montagetraject en zijn altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

 • Perfecte integratie

  Door gebruik te maken van de bestaande bekabeling en aansluitingen blijft uw auto in originele staat. Er worden geen onherstelbare aanpassingen gedaan. De bestaande functionaliteit in uw auto blijft behouden.

 • Professionele montage

  Het montageproces wordt exclusief uitgevoerd door onze gekwalificeerde en gediplomeerde technici. Onze unieke expertise op het gebied van audio, fabricage en autotechniek garanderen een duurzame en professionele upgrade. Een Clanck for Porsche upgrade garandeert een geweldige ervaring en zorgt voor jarenlang luisterplezier.

 • 2 jaar garantie

  U krijgt op uw Clanck for Porsche systeem een garantie van 2 jaar. Dit geldt voor de gebruikte componenten, alsmede de montagewerkzaamheden. Uw auto laten voorzien van een Clanck audio systeem verzekert u van een zorgeloos luistergenot.

 • Lange termijn investering

  Neem uw investering in Clanck mee naar uw volgende Porsche. Het audiosysteem is zodanig ontwikkeld dat wij het ook kunnen monteren in uw nieuwe Porsche. Zo kunt u verder genieten van de superieure geluidsbeleving van Clanck. Tegelijkertijd brengen wij uw oude Porsche terug in originele staat.